مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت دخترم

سلام خسته نباشید.... من 22سال سن دارم 4سال ازدواج کردم یه دختر دوساله دارم که میخوام جداشم شوهرم خیلی بددهن ادم هرزه ای با دخترا و زنای شوهر دار دوس میشه براشون کادو میخره هیچ محبتی به من نمیکنه اعتیاد داره دست بزن داره میخواستم بدونم اولش مهریمو بزارم اجرا بعدش اگه مهریمو ببخشم میتونم حضانت دخترمو کامل بگیرم میشه در این مورد کامل راهنماییم کنین سپاس

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
این مواردی رو که فرمودید در دادگاه نیاز به اثبات دارند تا بتونی تقاضای طلاق به دلیل عسروحرج اقدام نمایید . اثباتشون سخته . در مورد مهریه هم عرض کنم که هرموقع بخواهید میتونید مطالبه نمایید . ولی در مورد حضانت قانون تا هفت سالگی به مادر این حق رو داده است که البته اگر با همسرتون در مورد حضانت اون تا 9 سالگی که پایان سن حضانت برای دختر هست ، توافق کنید دادگاه همون رو ملاک رای قرار میده و میپذیره .

یک وکیل

اگر اعتیاد ایشان یا نقض هریک از شرایط ضمن عقد ثابت شود میتوانید طلاق بگیرید و نیازی به بخشش کل مهریه نیست بلکه 1000 تومن آن را هم ببخشید کافی هست به شرط داشتن مال. برای حضانت هم اعتیاد زوج موجب سلب صلاحیت او میشود و نباید نگران باشید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تابلوغ است
حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادراست وبعدش باپدر مگراینکه دادگاه همچنان حضانت رابه مادرمحول کند یااینکه باشوهر درحضانت توافق کنید