مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت آپارتمان

سلام یک آپارتمان در مجتمعی 18 واحدی دارم که 4سال است خالیست و قبلا مستاجر داشتم. در این 4 سال مقداری اسباب بطور اکبند در آن قرار دادم. به اصرار مدیران ساختمان هر ماه شارژ را بطور کامل باید پرداخت کنم.
1)آیا این قانونیست؟ هر تعمیراتی هم شده، سهم خود را پرداخت کردم.
درضمن از شروع سال ، هیچکس مدیریت ساختمان را نمی پذیرد ، آیا راه قانونی برای انتخاب اجباری فردی بعنوان مدیر وجود دارد؟
2) آیا از لحاظ حقوقی اشکالی ندارد که یک مجتمع مدیر نداشته باشد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هر ساختمانی که سه الی بیشتر واحد ساختمانی داشته باشد می بایست مدیر داشته باشه و اینکه هزینه شارژ ساختمان حتی اگر استفاده نشود تعلق میگیرد