مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان

با سلام وقت بخیر ساختمان ما 9 واحد هست و یکی از اعضا کارهای ساختمان رو انجام میده و از اول هم گفته من مدیر نیستم فقط فقط همکاری میکنم...
حالا یک مشکلی پیش اومده و یکی از ساکنین رفته شکایت کرده اظهارنامه اومده. نوشته مدیر ساختمان و به اسم اون آقا و مدعی خسارت میخواد بشه

(این آقا که به صورت رسمی سندی یا هر چی مدیر نیست فقط همکاری می‌کندو تا الان هر کاری که انجام داده با نظر اکثریت بوده)

حالا میخواستم بدونم که این آقا باید چیکار کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اون آقا نیازی نیست کاری بکند طرف مقابل باید مدارکی ارائه کند که ایشان مدیر ساختمان است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پاسخ اظهار نامه را بدهد که سمت مدیریت ساختمان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات هر ادعایی باید از طرف مدعی باشد . اون اقا نیازی به اثبات ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

البینه علی المدعی و الیمین من انکر مدعی بایستی اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اون اقا نیازی به اثبات ندارد باید مدعی اثبات کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پاسخ تکلیف اور نیست

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر کسی که مدعی ورود خسارت است باید ادعای خود را ثابت کنه