مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهريه عندالاستطاعه

با سلام خانم بنده بعد از یک ماه از عقد دايم به خاطر یک سری مسائل پیش پا افتاده درخواست طلاق داده برای سوء رفتار! و در دادخواست عنوان کرده مهريه که عندالاستطاعه می باشد را تماما بذل میکنم! و با استفاده از شرایط ضمن عقد خارج لازم و وکالت بلاعزل تقاضای حکم طلاق را دارم!

با توجه به اینکه بنده قصد دارم مشکلاتی که ذهن ایشون رو درگیر کرده حل و فصل کنم، سوال بنده اینه آیا مهريه عندالاستطاعه می‌تواند از طرف ایشان بذل شود که شرایط ضمن عقد لازم و وکالت بلاعزل برای طلاق شامل ایشون بشه؟!

با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر
زن درسه حالت می تواند درخواست طلاق کند 1-وکالت زوج به زوجه درطلاق 2-اثبات شروط ضمن العقد وکالت زوجه درطلاق 3-عسروحرج زوجه
ایشان بلحاظ عسروحرج از دادگاه درخواست طلاق کرده است که البته باید علت سختی و دشواری که بعلتش درخواست طلاق کرده رادردادگاه اثبات کند وبذل مهریه ازناحیه زوجه نشاندهنده کراهت شدید وعسروحرج زوجه درادامه زندگی بازوج رادارد