مشاوره حقوقی رایگان - جراحت متلاحمه

سلام یکی از کارمندانم در کارگاه دچار جراحت شده و خودش مقصر بوده اما اداره کار براش جراحت متالحمه نوشتن که باعث پارگی تاندون خم کننده انگشت شده و مورد جراحی قرار گرفته . مبلغ دیه چقدره؟ و این که خود کارگر مقصر بوده من چطوری میتونم ثابت کنم؟ فیلم از ضربه ای که خورد هم دارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد.
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد....