مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از خدمت بعد 10 سال

با سلام. بعد 10 سال سابقه کار در نیروی مسلح سپاه به دلیل اختلاف با مسئول ناجا سپاه و ایجاد دسیسه برای بنده بعد از چند بار معلق به کار و در اخر با پرونده سازی برای بنده در کمیسیون هیات بدوی در سال 94 معافیت از خدمت شدم بنده برای رسیدگی پرونده به دیوان عدالت اداری مراجعه کردم و اعتراض به رای هیات بدوی را اعلام کردم که از طرف دیوان قرار بود بنده را از نتیجه رای اعلام شده خبر دهند بعد چند ماه برای بررسی به دیوان مراجعه کردم و در جواب گفتند که خودمان بررسی و خبر میدهیم و سالها گذشت ولی خبری نشد تا اینکه سال 98 باز هم برای بررسی به دیوان رفتم که در جواب رای دیوان را به من دادن بدون اینکه در جریان باشم حتی هیچ درخواستی یا نامه در این مدتی که گذشته بود برایم نیامده بود. ایا برای به جریان انداختن پرونده هنوز میشود کاری کرد تا بتوانم به سپاه برگردم ؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

قاعدتا شما می توانید در صورتی که رأی قبلا به شما ابلاغ نشده بوده در مهلت قانونی به رأی دیوان اعتراض کنید.