مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

دادگاه حکم تنفیذ مبایعه نامه قطعه زمینی رو بهم داده ولی متوجه شدم یک سال قبل اینکه حکم بگیرم متصرف و فروشنده سند ثبتی گرفته و من بعد از تاریخ ثبت اون حکم تنفیذ مبایعه نامه رو گرفتم الان میخوام بدونم‌ اعتبار حکم من چقده میتونم با این حکم‌ سند ثبتیشو ابطال کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص دادگاه دارد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید.حکمتون اعتبار خودشو داره.ضمنا اگر فروشنده بعد از فروش ملک به شما اقدام به اخذ سند رسمی کرده باشه عملش قابل تعقیب کیفری هم هست.