مشاوره حقوقی رایگان - خانواده، عدم وفاداری، مهریه، مدارک محکمه پسند

سلام خسته نباشید، مردی که غیر از مهریه بیشتر اموالش را به نام همسرش کرده (سند رسمی) و الان متوجه عدم وفاداری و دوستی پنهانی او با مردان بیگانه شده چطوری میتونه اموالش یا مهریه را آزاد کنه، تنها مدرکش هم تصاویری از پیام‌ها و چتهای تلگرامی هست که ذخیره کرده، آیا قابل استناد هست؟ چه مدارک محکمه پسندی برای این مورد لازمه؟ برای حضانت فرزندش چطور؟

پاسخ ها :

یک وکیل

برای استرداد اموال راهی وجود ندارد.حضانت فرزند بستگی به تشخیص قاضی دارد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر انتقال اموال بصورت هبه بوده،میتواند رجوع کند.