مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

سلام چک تخلیه منو مالک گم کرده گواهی اعلام مفقودی از دادسرا رو به بانک تحویل دادم ولی بانک میگه این فقط یک اعلام مفقودی معمولی هستش و ما نمیتونیم چک رو مسدود کنیم چک مسیرش باز هست و مالک میتونه چک رو مبلغشو بگیره لازم به ذکره که من از مالک رضایت نامه محضری گرفتم فسخ قولنامه رو هم دارم بانک میگه نه این فسخ قولنامه و نه این رضایت نامه برای ما سند نیست و شما وقتی میتونی از اینا علیه مالک استفاده بکنی که مالک چک رو ببره بانک ضمنا روی چک نوشتم بابت تخلیه مغازه و روی حواله کرد هم خط زدم چک هم بنام و در وجه مالک نوشتم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید درخواست ابطال چک مفقودی رو به دادگاه بدید و نامه از طرف دادگاه برای بانک بیارید .