مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از چک مفقودی و برگشت آن

با سلام
بنده در آبان ماه 99 تمام مدارک شخصی خود را مفقود نمودم از جمله دسته چک که 19 برگش سفید بود اخیرین یکی از چک های بنده را ظهر نویسی کردن و به فروشنده در مقابل خرید جنس واگذار نمودن فروشنده زمانی که جهت وصول چک به بانک مربوطه مراجعه می نماید به دلیل عدم موجودی و عدم تطابق امضا چک را برگشت میده
شکایت کردم کارشناس خط هم عدم تطابق امضا و دست خط بنده را با امضا و خط روی چک به دادگاه اعلام نموده است ... بنده چه شکایتی بکنم که اولا به تمام مدارک برسم دوما از کسی که چک مفقودی بنده رو ظهرنویسی کرده و واگذار نموده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت سرقت و ابتدا باید به سرقت رفتن چک ها اثبات بشود و سپس باید
دادخواست استرداد لاشه چک ها به علت سرقتی بودن را باید اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اعلام مفقودی میکردید و از این شخص بایت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جرم جعل و استفاده از سند مجعول محسوب می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از آن شخص شکایت جعل و استفاده از سند مجعول و نسبت به مدارک اعلام مفقودی مدارک

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان جعل و استفاده از سند معجول شکایت کنید