مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو با سفته

باسلام و درود
تقریبا 9ماه پیش وانتمو که داخلش پر از جنس بود سرقت کردن و بعد از تخلیه اجناس چندروز بعد کلانتری ماشینو کشف کرد! مراحل اداری رو برای آزادی ماشین طی کردم و مرحله آخر آگاهی نامه آزادی ماشینو ندادگ فت توقیف! متوجه شدم یکی از دوستان بدلیل اختلاف حساب سفتهای منو بمبلغ 40م به وکیل داده و وکیلم از یه شهر دیگه اقدام کرده از طريق شورای حل اختلاف 3 فقره سفته بابت هر سفته یه پرونده تشکیل داده دوتا 15م و یک10م! آگاهی محل سکونتم میگه ماشین شمارو توقیف سیستمی کردن یعنی میتونی آزادش کنی ولی نمیتونی انتقال بدی ولی آگاهی که ماشین اونجا پیدا شده نامه ی آزادی ماشینو نمیده میگه توقیف یعنی توقیف نمیشه نامه تخیص بدیم!
بابت سفته هام واخواهی دادم ولی نتونستم برم الان تو مرحله تجدید نظره که 20روز وقت دارم تا اقدام کنم الان نزدیک 9 ماهه ماشینم تو پارکینگه وسیله ی کارمه منم موندم بیکار نمیدونم چیکار کنم شورا هم میگه باید ثابت کنی وسیله کارته میگم شغلم آزاده چجوری ثابت کنم میگه نمیدونم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
باتشکر!

پاسخ ها :

یک وکیل

باید بدهی را تسویه کنید راه دیگری ندارید