مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سفته

با سلام...بنده از یکی طلب داشته و بابت طلب ازش سفته گرفتم دقیقا به اندازه پولم بعد چند ماه که بارها مراجعه کردم مجبور به شکایت شدم و همون اول ماشین شاسی بلندش رو توقیف کردم حالا سوالم اینه چون ایشون به چند نفر بدهکار هستند از اونجایی که بنده زودتر توقیف کرده ام آیا اولویت دارم؟ در صورت محکومیت طرف مقابل با اینکه ماشین و خانه سه طبقه دارد میتواند درخواست تقسیط بدهد؟ با سپاس

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله شما اولویت دارید در صورت دادخواست تقسیط با ارایه صورت اموال درخواست رد دعوی را از دادگاه تقاضا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که مالی دارد اعسارش رد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید در صورتی که ثابت شود اموال دارد دادخواست اعسار رد می شود و از طرفی اگر اموالی دارد می توانید توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در دادگاه اثبات نماید که اموال دارند دادخواست اعسار  رد می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در دادگاه اثبات نماید که اموال دارند دادخواست اعسار رد می گردد بله شما اولویت دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما اولویت دارید و ابتدا طلب شما پرداخت خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اولویت پرداخت با شماست
در صورت اثبات وجود اموال در دادگاه دادخواست اعسار ایشان رد می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اولویت دارید. خیر از مستثنیات دین محسوب نمیشود