مشاوره حقوقی رایگان - به جاری انداختن پرونده

با سلام: بنده 13 سال هست که در سازمان ... . ... بصورت تمام وقت کار می کنم با حداقل ترین حقوق و کمتر از نصف قانون کار (الان یک میلیون میگیرم) و بدون بیمه و تسهیلات و سنوات و... سال 95 بالاجبار به 2 ماه مرخصی زایمان رفتم و آن زمان یک قرارداد 120 ساعته از طرف سازمان داشتم و بعد از دو ماه که برگشتم متاسفانه مدیران اجازه ندادن که سر کارم برگردم با این توضیح که بچه نوزاد داری و نمیتونی در اینجا کار کنی و در هیچ جای سازمان اجازه کارکردن را ندادند و قراردادم را لغو کردن. بنده به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و پرونده تشکیل دادم و همه مدارکی که لازم بود پیوست پرونده کرده و فرستادم دیوان. بعد از سه ماه از شکایت گذشته بود که سازمان از من خواست که شکایتم را پس بگیرم تا به کار گرفته شوم منم این کار را کردم و شکایتم را پس گرفتم ولی متاسفانه الان بمدت یک سال هست که هنوز سازمان قراردادم را تمدید نمی کند و با حداقل حقوق یعنی یک میلیون و بصورت روزمزد و بدون هیچ تسهیلات و بیمه و سنوات بازنشستگی کار میکنم و به هیچ وجه حاضر نیست قراردادم را تمدید کند.
سوالم این است که آیا من دوباره میتوانم شکایت کنم و پرونده را به جریان بیندازم ؟ آیا دیوان دوباره به پرونده من رسیدگی میکند و دوباره رای صادر می کند ؟ آیا من میتوانم به حق قانونی ام برسم ؟ لطفا راهنماییم کنید. با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شکایت قبلی مسترد شده ، مجددا میتوانید طرح دعوی کنید اما اگر رضایت داده اید عدول از رضایت امکان ندارد