مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحیه در دادخواست

سلام خدمت وکلای محترم
ما در دادگاه درخواست تامین خواسته انجام دادیم و پول برای خسارت احتمالی هم واریز کردیم حال که برای توقیف اموالش رفتم که متوجه شدم اسم خوانده رو بجای اینکه منصور ثبت کنه محمود ثبت کرده باید چکار کنم ؟
راهی هم داره ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر خودتان اسم را در دادخواست اشتباه نوشته اید دادخواست را مسترد نمایید . دوباره دادخواست تقدیم نمایید .
اگر دادگاه اشتباه نوشته تقاضای اصلاح دادنامه را از دادگاه بخواهید .