مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت حیوانات همسایه

با سلام من خونه ویلایی در روستا زندگی میکنم همسایه بغل متاسفانه پرتی خونش افتاده جلو بالکن من یعنی حدودا یکمتر فاصله داره دیوار تا بالکن و پنجره های اتاقای من این پرتی به طول 20 متر در عرض 4 متر هست که جدیدا کلی غاز و خروس اردک و بوقلمون و کفتر ریخته دقیقا لونشون انگار تو خونه منه آلودگی صوتی آلودگی بهداشتی و..... عاصی کردن مارو سگ هم دارن خیلی پارس میکنه ما پیش دهیار رفتیم ولی به دهیار قول داد جمع میکنه که هیچکار نکرد دهیارم پیگیر نشد میخوام بدونم راه قانونی هست برای شکایت و اینکه چه راهی ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

نگهداری و سروصدای حیوانات اهلی در روستا جرم نیست مگر اینکه بهداشت عمومی تهدید شود که وزارت بهداشت میتواند مدعی شود نه شما