مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند تک برگ بدون امضای یکی از وارث

سلام، ما 3 برادر هستیم که بعداز فوت پدر، با توافق همدیگر هر نفر یک باب از مغازه ها را گرفتیم و مشغول بکار شدیم بعد از 6 سال دوبرادر بدون اطلاع و هماهنگی با برادر سوم درخواست سند تک برگ کل مغازه ها که یک سند مادر داشت را دادند و با با امضای خودشان و ساخت و پاخت با ثبت اسناد سند 2 دانگ برای هر برادر صادر شد، حالا سئوال من این است که آیا من می توانم بر علیه دو برادر دیگر شکایت کرده که بدون اطلاع به جای من هم درخواست و هم امضا کرده اند و سند را هم به نام من تحویل گرفته اند،

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. جرمی مرتکب نشده اند. شما هم می توانید سند 2 دانگ خودتان را بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
جعل زمانی است که به ضرر شما باشد از طرفی در صورت شکایت اعلام می کنند شما خودتان امضاء کرده اید ‌