مشاوره حقوقی رایگان - حقوق از کارفرما

من با یکی از دوستام سال پیش تصمیم گرفتیم همکاری کنیم
داروخانه ی بیمارستان ارتش رو گرفت و پروانه ی دکتر .... رو آورد اونجا و شروع ب فعالیت کردیم
همه ی پنجشنبه و جمعه ها و تا نصف ماه(ینی 15 روز که شامل پنجشنبه و جمعه اش هم میشه) و بعضی هفته ها حتی 4 شنبه ها
همچنین کلیه تعطیلات سال پیش رو از خرداد ماه اونجا فعالیت کردم و پنجشنبه و جمعه شبها رو هم داروخانه خوابیدم
و نزدیک عید ایشون زد زیر حرفش و پروانه رو انتقال داد میانه
در صورتی ک طبق صحبتمون قرار بود پروانه ی زنجان برای من باشه و پروانه ی من برای ایشون(در میانه؛ پروانه ای ک امسال ینی آخر ماه میگیرم)
حالا ایشون رفته میانه و تو این 9 ماه کلا ب من 20 تومن پول نداده و نزدیک 20 ملیون هم دوست آشنا و همکار دارو برده به حساب من ک اونم میگه باید پرداخت کنی(و این قبوله باید پرداخت کنم ولی حقوق من چی میشه این وسط)
و همه ی وسیله هام شامل چای ساز پلوپز رخت خواب شامل بالش و دو عدد پتو و تشک و دو عدد تی شرت و یک عدد پیرهن و یک شیکذ بدن سازی رو با خودشون بردن میانه
حالا من چطور میتونم حقم رو ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید بررسی شود در کنار این بررسی اظهارات شما را نیز اخذ میکنیم