مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممانعت از حق و مطالبه ی خسارت

سلام و عرض ادب.
من به همراه سه شریک دیگر مالکان 1.5هکتار زمین مشاع و مالک سه دانگ از یک حلقه چاه هستیم.
اینجانب از روی نسق زمین اقدام به برقی کردن چاه مزبور با هزینه ی شخصی خود کردم.ولی یکی از شرکا که به اندازه ی نیم دانگ چاه حق آبه دارد در اداره ی برق حاضر شده و از انتقال برق و به صورت مکتوب بر روی پرونده ی چاه مانع انتقال برق شده است و اداره ی برق گفته که تا زمانی که حل تعارض صورت نگیرد انتقال برق و انتقال ترانس برق میسر نیست.به همین علت من امسال نتونستم محصول کشت کنم و زیان دیده ام
حال سوال من اینجاست آیا میتونم دادخواست رفع ممانعت از حق و پرداخت خسارت ناشی از ممانعت حق بدهم؟هزینه ی دادرسی چقدر خواهد بود؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید دادخواست رفع ممانعت از حق و هزینه دادرسی غیر مالی