مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی گرفتم الان مالیات اومده برام چکار باید بکنم

باسلام اینجانب در اموزشگاه کار میکردم که از طرف یکی از دوستان مدیر اموزشگاه بهم گفتن کارت بازرگانی بگیر مالیات کم میاید من هم شرکتی ثبت کردم و کارت بازرگانی گرفتم تمام کارهای ثبت شرکت با کارت را خودشان انجام دادن بعد از چند روز اومدن و مرا بردن به محضر و من چند تا قرارداد امضا کردم و اونا مبلغ ده میلیون بهم دادن و رفتن الان مالیات اومده هجده میلیارد تومان چکار میتونم بکنم ممنون میشم راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط میتوانید اعتراض کنید مسلما با کارت شما کار بازرگانی کرده اند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به اسناد رسمی تنظیمی به نظر میرسد باید هجده میلیارد را بپردازید .و به عاملین اصلی رجوع کنید