مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

صاحبخانه اجازه ورود به خونه مو نمیدهد چون پول پیش مال مادرشوهرم هست من با همسرم با هم بحث کردیم و خونه ترک کرده
ولی صاحبخونه به مادرشوهرم اجازه داده قفل درخونه که وسایل من و همسرم هست شکسته درضمن من سیاهه ندارم که ثابت کنم وسایل مال من هست.
درخواست بنده از شما این: که چطور وارد خونم بشم مادرشوهرم وسایل شوهرم نبره
برم سر زندگیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

اجاره خانه به نام چه کسی است؟ مادر شوهرتان حق تعویض قفل را نداشته و ندارد ؛ بر علیه صاحب خانه شکایت ممانعت از حق نمایید - با پلیس 110 تماس گرفته و پس از صورتجلسه به دادسرا محل سکونت مراجعه و بر علیه صاحب خانه و مادر شوهرتان اقدام نمایید - در خصوص جهیزیه هم تقاضای تامین دلیل از شورای حل اختلاف محل سکونتتان نمایید
در صورت نیاز به توضیحات کامل تر می توانید با بنده تماس بگیرید