مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص انشعاب برق

با سلام واحترام
بنده انشعاب برق برای باغ خریداری کردم از ترانس باغ همسایه اداره برق کنتوربرق را برروی تیربرق زیر ترانس نصب کرده است .برای نصب کابل اقدام کردیم جهت انتقال برق از کنتور به باغ خودمان .صاحب باغی که ترانس در ان باغ قرار دارد اجازه نصب نمی دهد .می گوید قبلا خودم سرمایه گذاری کردم .به هیچ وجه اجازه نمی دهد .حتی باهزینه . لطفا راهنمایی فرمایید از چه طریقی می توانیم انشعاب را دایر کنیم. با تشکروممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره برق موضوع را پیگیری کنید.
اگر با هزینه خودش نصب کرده باشد باید اجازه همسایه را بگیرید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.