مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط صلیبی

سلام خسته نباشید
من در حین خدمت از روی برجک افتادم و زانوم به صورت فجیعی خالی کرد دکتر گفت زانوم عمل نمیشه اگرم بشه بعد مدتی دوباره به این حالت درمیاد...من میتونم غرامت بگیرم؟حتی یه ویدیو از پام دارم که مدرکی قطعیه نسبت به این مسئله... لطفا راهنماییم کنید چون این زانو دیگه زانو نمیشه برای من؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

نیروهای مسلح بیمه دارند و طبق آیین نامه خاص خود به این موارد رسیدگی می کنند. کمیسیون های مربوط در نیرویی که در آن مشغول خدمت بوده اید در این باره تصمیم می گیرند. طبق آیین نامه اجرایی قانون بیمه عمر و حوادث پرسنل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمانهای تابعه یا وابسته به آنها را مطالعه کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموماً غرامت در نیروهای مسلح معنی ندارد و آنها حسب مورد هزینه عمل و طول درمان را می پردازند