مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام
من یه دختر 25 ساله و شاغل هستم و با خونواده زندگی میکنم. اما توی خونه پدر و مادرم آزار و اذیت روانی میدن بهم حتی در مواردی تهدید میکنن که احساس امنیت هم نمیکنم. همه این اذیت ها بخاطر بیرون رفتن، کار کردن و تو اجتماع بودن من هست. دوست ندارن بیرون برم و همش میخوان مثل برده باهام رفتار کنن و زندون خونه باشم تو همه موارد. میتونم قانونا اقدام کنم که جدا زندگی کنم ازشون؟ من چجوری میتونم حل کنم مشکلم رو؟ آیا راهی هست برای شکایت و گرفتن حق و حقوق؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از پس هزینه های زندگی می توانید بر آیید جدا زندگی کردن شما مانعی ندارد.