مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی شکایت کارگر از کارفرما

سلام، بعد از رای حل اختلاف بین کارفرما و پرداخت نکردن مبلغ حقوق و حق بیمه ام پرونده به اجرای احکام رفت اول از شخص کارفرما شکایت کرده بودم و کلی درخواست که گفتن برا نتیجه چون تو شرکت کار کردی از شرکت شکایت کن که توقیف اموال و همچنین حساب شرکت کنم که متاسفانه تمام درخواست هام بی نتیجه موند بعد از دوسال که کارفرما ازم وقت خواست و کلی خواهش الان برا توقیف اموال شرکت به مامورین گفته اموال شرکت رو فروختم و تعطیل کردم که دروغ شرکت تولیدی در حال کار و فعاله لطفا بین من باید چکار کنم برا نتیجه گرفتن، در ضمن هیچ اموالی نه به اسم خود و نه شرکت ثبت نکرده جلو حساب های شرکت رو هم گرفتم که خالی هست در واقع نمی خواد پول رو پرداخت کنه

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

هیئت مدیره صاحب امضای شرکت مسئول هستند. به یک وکیل مراجعه کنید با مدارک.