مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام وقت بخیر .
کارفرمای بنده به مدت 2 ماه حقوقمون رو پرداخت نکرده و فقط قرارداد داریم . چجوری میتونیم از اداره کار شکایتش کنیم؟ کدپستی دفتر و کد ملی کارفرما رو نداریم. چکار میشه کرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوانید از طریق دفتر پیشخوان دولت اقدام کنید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
میتوانید از کارفرما با تقدیم شکواییه‌ای به اداره کار اقدام نمایید ضمنا در صورتی که ما کارفرمای شما شرکت باشد با مراجعه به اداره ثبت شرکتها آدرس و سایر موارد را بدست آورید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از گوگل این شرکت را سرچ کنید مشخصات و شناسه ملی شرکت میاد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفاتر پیشخوان یا کافی نت پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با آدرس محل کار نیازی به کد پستی و کد ملی نیست برو اداره کار

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دقیق و کامل دارد در کنار آن اظهارات شما نیز دقیق تر بررسی خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامعه روابط کارگر و کارفرما ثبت نام و بعد از ثبت شکایت اقام به پیگیری آن از طریق اداره کار نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی طبق قانون نسخه ثانی قرارداد را در اختیار داشته باشید و اگر در اختیار ندارید از کارفرما مطالبه کنید و کارفرما مکلف است که نسخه ثانی قرارداد را در اختیار شما قرار دهد. سپس بر مبنای همین قرارداد اقدام به شکایت علیه کارفرما در اداره کار کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره کار محل خود مراجعه نمایید و مشخصات کارفرما حقیقی یا حقوقی خود را با آدرس محل کار را اعلام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست شرکت رو و مدیر عامل آن را طرف دعوا قرار بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اطلاعات وی را داشته باشید و در اداره کار طرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و