مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه رستوراندار دیوار به دیوار

سلام همسایه دیوار ب دیوار منزل و محل کار من (قصابی کبابی) از روی عمد لوله فاضلاب خودش رو از زمین من اورده بیرون و گندآب فاضلاب وی بسیار بسیار اذیت میکنه هم برای خونه خودم هم برای محل کارم ، با اینکه چندین سال هست ک میگم بهشون ولی هیچ کاری نمیکنن، اینم بگم ک خانومِ این آقا خواهر شهید هستند ، ایا کاری از من ساختس؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف محل با جلب نظر کارشناس نمایید . از طریق دفاتر خدمات قضایی ، سپس از دادگاه تقاضای رفع مزاحمت نمایید .