مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های مشترک آپارتمان

با سلام و خسته نباشید بنده در یک آپارتمان 5 طبقه 6 واحدی زندگی میکنم (و مدیر ساختمان هستم) اخیرا آسانسور خراب شده و حدود 4 میلیون هزینه تعمیرش میباشد ولی متاسفانه مالک طبقه اول میگوید چون من طبقه اول هستم و کمتر استفاده میکنم 10 درصد هزینه برا من شامل میشه اولا گفته ایشان درست است ؟ و اگر نه ما چه اقداماتی را انجام بدهیم تا بعدا مشکل حقوقی پیش نیاید با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

هزينه اسانسور و شارژ و اب و برق به نسبت مساوي بايد بين اعضا تقسيم شود