مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام و درود، مادرشوهر و خواهرشوهر بنده من را مورد ضرب و شتم قرار دادند و گواهی پزشک قانونی داشتم و تهمت زده اند که از اول که به عقد پسرشان درآمده ام باکره نبودم که گواهی سلامت نیز دارم، الان از آن ها برای ضرب و شتم و تهمت شکایت کردم. امروزجلسه رسیدگی در شورای حل اختلاف بود قاضی گفتن سازش کن که بنده نکردم و گفت پرونده به دادسرا میرود و به خواهر و مادرشوهرم گفتن که جلسه بعد ضامن برای خود بیاورند، الان میخام بدونم این جلسه به نفع من بود یا خیر، جلسه بعدی باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

بله جلسه بعد تقاضای محکومیت نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درست عمل کردیدتقاضای دیه ومجازات ایشان را بخواهید.موفق باشید