مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

سلام
رفیقم مغازه داشته (سوپر مارکت)و ب من وعده شراکت در یک سوم سود را دادند من فقط فروشنده بودم 16 ساعت کامل هرروز اونجا کار میکردم بدون قرارداد کتبی همه چی شفاهی بود صفر تا صد داستان از ایشون بوده و من فقط فروشنده بودم سه سال ما اینجوری کار کردیم و هیچ وقت باهم حساب کتاب نکردیم تو این سه سال.در این سه سال کلا ایشون بطور نامنظم نزدیک 50میلیون دادند ومن الان حساب میکنم ایشون در این سه سال نزدیک یک میلیارد و سیصد تومن فروش داشتند اجناس هم با سود 50درصد 100درصد الی بیشتر سود میکردند و الان میگن یک چهارم سود قرارمون بوده.اگر من برم شکایت کنم تقریبا چقدر میتونم بگیرم یا به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به توافقات فی ما بین دارد که در دادگاه ثابت شود