مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

حدود دو ماه پیش از شریکم که مغازه لوازم خانگی بود جدا شدیم چون من متصدی مغازه بودم شریکم نسیه های مغازه را قبول نکرد
پیش 7 نفر صورتجلسه شده که ایشان حق دریافت نسیه ها را نداره ولی میگیره
و ضمنا 6 عدد ویترین و قفسه من که بعنوان امانت قید شده از دادن آنها امتناع میکنه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت خیانت در امانت یا استرداد کالا یا الزام‌به ایفای تعهد حسب مورد دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست استرداد وسائل
و مطالبه وجه را اقامه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که از تحویل وسایل شما امتناع کرد می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
یا دادخواست استرداد اموال بدهید.

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

دادخواست الزام به تحویل مبیع و خسارت تاخیر تادیه را خواستار شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
می توانید اول اظهارنامه ارسال کنید ، در صورتی که از تحویل وسایل شما امتناع کرد با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
یا دادخواست استرداد اموال دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد وسائل مطالبه وجه را اقامه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد اموال و مطالبه وجه دهید و اگر قرراداد دارید دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد اموال و الزام به انجام تعهدات قراردادی دهید

زينب  زالي

زينب زالي :

شکایت خیانت در امانت یا دادخواست استرداد وسایل

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی اظهارنامه ای تقاضای عودت ویترین و.. نمایید در صورت امتناع تحت عنوان خیانت در امانت طرح شکایت نمایید

یک وکیل :

با سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه مراتب عدم اجازه دریافت مطالبات را به همراه مطالبه ویترینها به ایشان اعلام و درصورت عدم پاسخگویی طرح شکایت خیانت در امانت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

براي ايشان اظهارنامه ارسال بفرماييد و مراحل را تذكر و عنوان كنيد اگر ترتيب اثر ندادند دادخواست تقديم كنيد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اقدام قضایی به استناد همان صورتجلسه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به استرداد وسایل را مطرح نمایید
به استناد توافق مطالبه ثمن مطرح کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

عدم استرداد مال امانی در صورت درخواست استرداد خیانت در امانت است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید علیه ایشان شکایت کنید