مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ويلا با آپارتمان

من ویلایی را با دو آپارتمان معاوضه کردم و وکالت تام برای کارهای معاوضه به طرف مقابل دادم. حال طرف مقابل بعد از ده روز سند ویلا را به شخص سوم منتقل کرده ولی دو آپارتمان را تحویل نداده و الان مشخص شده که آپارتمان ها برای این شخص نیست و مشارکت در ساخت برای دو شخص دیگر بوده است. و هیچ پولی هم بین ما برای معاوضه قاعدتا رد و بدل نشده و قولنامه معاوضه با شهود تنظیم شده. آیا ویلای من قابل برگشت است با این شرایط؟ اگر قابل برگشت نیست چه راه حل قانونی دیگری برای من وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سوالتان واضح نیست ؛ شما میخواهید فسخ معامله نمایید یا به آپارتمان برسید ؟ سوالتان را مشخص نمایید
در صورت نیاز به توضیحات کامل تر می توانید با بنده تماس بگیرید

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما می توانید علیه وی شکایت کلاهبرداری نمایید