مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

من و همسرم 2ساله ازدواج کردیم. من از همسرم قبل ازدواج در دوران اشنایی پرسیده بودم که مشروب میخورد یا نه؟؟ ایشان جواب داده بودند که اصلا اهل مشروب نیستن. و شرط من برای ازدواج سیگار نکشیدنشان بود. ولی در سند ازدواج نوشته نشده است.
بعد دوماه فهمیدم سیگار میکشه. الانم تازه فهمیدم که برای مواد مخدر زندان رفته و واسه مشروب پرونده کیفری داره.
من میتونم از ایشون به فریب در ازدواج شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر اما اعتیاد به مواد مخدر یا مشروب الکلی به شما حق طلاق میدهد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تدلیس درازدواج شرایط دارد یاباید درضمن العقدصراحتاشرطی ذکرشده باشد وازان تخلف شودیااینکه درعقدذکرنشودولی عقدمتبانیابران واقع شودیعنی قبل ازعقدطرفین برسرشرطی باهم تبانی کرده باشندوعدازعقدازشرط تخلف شود ولی اثبات شرط تبانی سخت ودشواراست