مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

باسلام وخسته نباشید بنده یک ماشین سال 99 به درخواست برادرم ثبت‌نام کردم و در قرعه کشی برنده شدم و سال 1400 آن را تحویل گرفتیم چون خودرو در رهن بود سندش رو نمی تونستیم انتقال بدهیم ولی قولنامه عادی نوشتیم و بنده پول امتیاز خودرو رو از برادرم گرفتم واریز اونجای که رابطه برادری بینمان بود اقدام به انتقال سند نکردیم و خانم بنده اقدام به مطالبه مهریه کرده وحکم تو قیف خودرو مورد نظر رو گرفته چگونه میتوانم حکم رفع توقیف خودروی مورد ذکر رو بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد عادی دارید برادرتون می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.
اگر ثابت شود خودرو قبل توقیف معامله شده دادگاه حکم به رفع توقیف خودرو خواهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌بایست خریدار وارد ثالث کند یا بنا به مورد اعتراض ثالث اجرایی نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی اقامه نماید و دعوا را اثبات نماید