مشاوره حقوقی رایگان - دستور صدور رفع توقیف

با سلام...
بابت شکایت مهریه خانومم که تا صدور اجراییه پیش رفت ولی در مرحله تجدید نظر با توجه به ارایه مدارک و رضایت نامه ثبتی که قبلاً ایشان مهریه خود را طی رضایت نامه ای ثبتی اعلام کرده بود دادگاه تجدید نظر حکم نهایی را به نفع من صادر کرد،ولی چون اجراییه حکم صادر شده بود دستور مسدودی حسابها و توقیف خودرو صادر گردید...
این دستور توقیف از شعبه اول اجرای احکام مدنی شهر بوشهر صادر شده که محل سکونت خانم می‌باشدو محل سکونت و پلاک خودروی من در رشت است..
میخواهم بدانم که آیا میتوانم از طریق واحد نیابتی از همین شهر رشت اقدام کنم و جهت رفع توقیف به بوشهر نروم....

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرای احکام بوشهر باید موضوع را پیگیری نمائید ، اگر امکان مراجعه ندارید لایحه ارسال کنید و یا اینکه وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هنوز پرونده در همان شعبه است میتوانید پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رای که به نفع شما است را به شعبه ای که اجراییه صدر کرده است ببرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا می توانید با ارسال لایحه و مدارک به اجرای احکام تقاضای رفع توقیف نمایید و اجرا از طریق سیستمی به راهور دستور رفع توقیف بدهد . ولی ممکن است زمانبر باشد پیگیری حضوری زودتر نتیجه می دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست به واحد اجرای احکام شهر بوشهر مراجعه شود