مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در حکم

اگر قاضی در رای خود به جای واژه خواهان از واژه خوانده استفاده کند و در نتیجه در ماهیت رای اشکال شود و در آخر به جای قرار رد دعوا از حکم به رد دعوا استفاده کند آیا قابل شکایت انتظامی یا اعلام به ارزشیابی قضات می باشد؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر در رای دراثر اشتباه سهو قلم رخ بدهد تا موقعی که تجدید نظر نکردید میتونید از همون دادگاه درخواست تصحیح رای را بکنید اگر نه همزمان با تجدید نظر درخواست تصحیح رای رابکنید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

طی لایحه ای مراتب اشتباهات را به شعبه اعلام نمایید قطعاً در صورتی که اشتباهی صورت گرفته باشد از سوی همان شعبه اصلاح خواهد شد.