مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام دوستم با موتور من با ماشین تصادف کرده دست و پاش شکسته الانم بیمارستانه، موتور من و ماشین طرف هم تو پارکینگه، راهنمایی رانندگی کروکی کشیده ماشین رو مقصر حادثه نوشته من چقد طول میکشه موتورمو از پارکینگ دربیارم؟ موتورم هم کلی خسارت دیده میتونم خسارت موتور رو بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام از بیمه بدنه میتونید دریافت کنید , کارشناس بیمه باید میران خسارات شما را مشخص نماید و چون مقصر حادثه نیستید میتوانید آزاد کنید موتور را.