مشاوره حقوقی رایگان - معافیت در دوران سربازی

با سلام‌ و احترام.
خیلی خوشحالم که با سایت شما امروز اتفاقی آشنا شدم. ممنونم از راهنمایی و مطالبی که گذاشتید.
بنده در سال 90 به خدمت سربازی رفتم ولی متاسفانه‌ بعد از رژه های فراوان و سختگیریهای زیاد باد فتق گرفتم و چند نفر دیگه هم مث من معاف شدن. حالا سوال بنده این است، که آیا میتونم بعد این سال درخواست غرامت کنم؟ یا اینکه کاری‌کنم حداقل برای استخدامی مشکلی نداشته باشم. چون سالم رفتم خدمت و ناقص برگشتم. راهنمایی میخواستم ازتون.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر تشخیص کمیسیون پزشکی دارد