مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرایداری و لابی من

سلام وقت به خیر
من چند ماه هست که مدیر مالی یک بلوک 50 واحدی شده ام. مدیران قبلی با سرایدار هیچ گونه قراردادی نبسته اند و به صورت شفاهی مبلغی معین کرده اند.
الان با توجه به اینکه سرایدار میتواند هم لابی من باشد و هم وظایف سرایداری را انجام دهد آیا میتوان برای نظافت و لابی من با او قرارداد پیمانکاری نوشت تا خودش این موارد را تامین کند؟ و برای استراحت خودش و کارگرهایش که ازخانواده اش هستند، سوئیت در اختیارش قرار داد؟ و آیا این نوع قرارداد شامل بیمه تامین اجتماعی هم میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار باشد می تواند کلیه حق و حقوق خود را طبق قانون کار مطالبه کند.