مشاوره حقوقی رایگان - پرونده بایگانی شده در شعبه

با سلام
پرونده ای با طرح شکایتی با موضوع رابطه نامشروع غیر از منافی عفت بنده مطرح نمودم با مدارک و عدلیات و شواهد و قسامه شهودی در دادگاه و تعهد اخلاقی که بنده از همسر خویش با امضا و اثر انگشت. در برگه ای با اعتراف بزه و تعهد به گردش درامد و نتیجه که محکومیت همسر بنده به 25 ضربه شلاق تعزیری و 3 ماه حبس تعلیقی محکوم که با تجدید نظر و اعتراض همسرم پرونده به تجدید نظر استان ارجاع و متاسفانه شعبه تجدید نظر حکم را نقض و حکم برائت را صادر نمود و حالا 4 ماه بازگشت پرونده به شعبه بدوی ارجاع و بایگانی در شعبه شد.
سوال بنده: آیا میتوان پرونده رو دوباره باز و گردش انداخت و یا فرجام خواهی کرد؟
چه راهی برای باز شدن و گردش کار دوباره پرونده میتوان انجام داد.

با تشکر

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

بله امکان اعاده دادرسی وجود دارد با رعایت شرایط مربوط به ان که در مواد 476 و 467 قانون ایین دادرسی کیفری امده است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در خواست اعمال ماده 477 از دادگستری استان.یاالله