مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام، ما در اقامه دعوا مبنی بر فسخ قرارداد خرید موتور به مبلغ 47میلیون رای قطعی گرفتیم حالا به مرحله اجرا احکام رسیدیم،محکوم علیه قرار تامین خواسته زده به مبلغ 201 میلیون از اموال بلا معارض گفته.
بر چه اساسی این رقم دادخواست شده?
و برای اعتراض باید چه کنیم?
و ما همچین پولی نداریم و فقط یه ماشین هست که وسیله معاش زندگی‌مون هست.
اگه ندیم چی میشه?
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد فسخ شده است و فروشنده باید ثمن معامله را به خریدار مسترد نماید
یا فروشنده میتواند دادخواست اعسار را مطرح نماید