مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

باسلام
بنده چک برگشتی دارم و شکایت و اعسارم قبول شد و درحال پرداخت اقساط میباشم. طرف مقابل طی دادخواست جدید تقاضای مطالبه تاخیرتادیه داد و محکوم شدم و در ده روز اعلامی در اجرائیه دوباره اعسار زدم اما قبول نشد و یکی از مواردی که قاضی اعسار رو رد کرده اینه که خسارت تاخیرتادیه رو بعد از وصول کامل ااصل وجه چک محاسبه و اخذ میشه و فعلا معلوم نیست مبلغش چقده. سوالی که دارم اینه که اگه مبلغ مشخص نیست چطور اجرائیه صادر کرده و ده روز بهم مهلت پرداخت دادن؟ منکه بابت اصل چک اعسارم قبول شده از تاریخ سررسید چک تا قبول اعسار باید تاخیر بدم و برای قسط محاسبه نمیشه پس چطور اعسار منو بخاطر غیر قابل محاسبه بودن تاخیرتادیه رد کرده؟ اگر این حکم توی تجدیدنظر تایید بشه و اعسارم کاملا رد بشه تکلیف چی میشه و کی باید تاخیرتادیه رو بدم؟ الان یا بعد از اتمام اقساط اصل چک
خواهش میکنم به تمام سوالاتم جواب بدین و کلی نگید چون واقعا خیلی تحت فشارم و بلاتکلیفم
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و سپس دادخواست مرتبط ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر نیز می توان دادخواست اعسار داد.
بعضی مواقع خسارت تاخیر از اصل خواسته بیشتر می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به رای دادگاه در مهلت قانونی اعتراض نمایید ، ملاک تشخیص قضات دادگاه تجدیدنظر است ،