مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از سازنده ساختمان

سلام بنده سال گذشته منزلی رو خریداری کردم به صورت پیش خرید و هنگامی که ساختمان سکونت کردم نصاب اسپلیت اوردم و اسپلیت رو نصب کردن و چون لوله کشی برای شلنگ خروجی آب انجام نداده بود و ساختمان 6طبقس من از واحد طبقه ششم شلنگ رو پایین انداختم چون به صورت مستقیم پایین نیومد و لول شد ناچار شدم برم بالای شیروانی منزل ویلایی همسایه بغلی تا شلنگ رو به جلوی ساختمان هدایت کنم و هنگام اومدن به پایین پام سر خورد و زمین خوردم پاشنه پام شکست 3ماه گچ بود الانم یکم میلنگم و کاملا از پاشنه پام مشکل دارم و درد داره سازنده هم متاسفانه همکاری نمیکنه و پایان کار ساختمان را نگرفته و سند منزل رو نمیده و ما همسایه ها ناچار شدیم شکایت کنیم در حین همین شکایات این موضوع جایی مطرح شد ویه وکیل این پیشنهاد شکایت از سازنده رو بابت شکستگی پام رو به من دادند و گفتن میتونستم در اون زمان بابت سهل انگاری و کم کاری در کار از ایشون کنم و من تو تردید هستم خواستم یه مشاوره از شما بگیرم ایامیشه طرح شکایت کرد ?

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که کلیه مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع ، تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع ، پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیگیری هست ولی به نظر نتیجه نمیدهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مفاد قرارداد خود با سازنده رجوع نمایید آیا سازنده تعهد به نصب اسپلیت داشته یا خیر اگر داشته شما می بایست نامبرده را از طریق طرح دعوی در دادگاه صالح الزام به ایفای تعهد می نمودید ، اقدام شما در شکستن پایتان ارتباطی به سازنده ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت شکستگی پا ، شکایت از سازنده نتیجه نخواهد داشت

ولی شما میتوانید دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سازنده اقامه نمایید