مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی و مقدار بار خسارت دیده طرف مقابل

باسلام بنده راننده نیسان حامل بار محصولات کشاورزی با یک نیسان دیگر حامل بار پنیر سنتی تو اتوبان تصادف کردیم هردو چپ کردیم همان لحظه بنده به بیمارستان منتقل شدم فرداش مرخص شدم بعد از 2روز کروکی رو پلیس راه به راننده نیسان حامل پنیر داده باهم اومدیم بیمه بعداز امضاکردن تواداره بیمه بنده کروکی رو مطالعه کردم تماما منو مقصر حادثه دانسته و مقدار خسارت اسیب دیده لبنیات رو چندین برابر نوشته طرف مقابل باهمان کروکی به شورای حل اختلاف شکایت کرده ادعای خسارت باربه ارزش 300 میلیون تومان و افت ماشین میکند .
1.آیا بعدازگذشت 8 روز از سانحه و کروکی میتوانم اعتراض به کروکی کنم ؟
2 طرف مقابل بیمه بار نداشته حتی فیلم و شاهد و عکس مستندات دارم که خیلی جزیی آسیب دیده و بنده ثالث مالی تا 100 میلیون دارم .
3.بنده مالک ماشین نیستم فقط راننده هستم درصورت مقصر بودنم خسارت به چه شکل خواهد شد ؟
4حمل لبنیات باید باماشین یخچال حمل میشد که نشده .
5.ممنونم راهنمایی کنین از کجا شروع کنم ؟
6 تقریبا 9روزاز بروز سانحه و 7 روز از ترسیم کروکی میگذرد .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید به نظریه کارشناسی
و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید

پرداخت خسارت بر ‌عهده شرکت بیمه خودرو راننده مقصر میباشد البته تا سقف تعهد بیمه

میتوانید در زمان کارشناسی این موضوع را اعلام نمایید تا میزان تقصیر راننده مقابل مشخص گردد
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است و بی‌‌ش از آن را مسبب یا مقصر می‌بایست جبران نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید به کروکی اعتراض کنید تا مجددا کارشناسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر می رسد که در راستای اشراف کامل بر مقوله مطرح شده ، کلیه اسناد و مدارک مرتبط تحت مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .