مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

با سلام، اینجانب 30 سال است که با شوهرم زندگی می‌کنم ولی به علت ضرب و جرح عمدی و شتم و افترا و فحاشی و ... ایشان دیگر جانم به تنگ آمده. از طرفی میزان مهریه ام بسیار کم است شاید به پول الان 80 میلیون تومان شود. البته در این سال‌ها برای ایشان در حد یک مرد کار کردم. با توجه به محیط روستا که هستیم از گاوداری گرفته تا ملات درست کردن و جابجایی اجسام سنگین. لذا شاید اجرت المثلم قابل تامل باشد؟؟دیگر توان کار کردن به صورت گذشته را ندارم و به نوعی هم از طرف ایشان کنار گذاشته شده ام. ایشان در خانه‌باغ زندگی می‌کنند. با اینکه ایشان رفته‌اند 600 متر آنورتر زندگی می‌کنند مدام علیه من عدم تمکین میزنند. 2 سوال دارم. آیا طلاق گرفتن آنقدری برایم مال میآورد که بتوان با یک حقوق حداقلی زندگی کنم یا اگر گزینه طلاق به دلایل مادی کنار گذاشته شود آیا می‌توانم به علت عسر و حرج نفقه خود را ایمن از عدم تمکین ایشان کنم و به نوعی حکمی برای زندگی جدا از دادگاه بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

شما باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است موضوع تحت بررسی بیشتر قرار گیرد . مهریه ، نفقه و اجرت المثل و همچنین شرط تصنیف در دارایی از جمله حقوق مالی شما است که یکایک آنها بایستی مورد مداقه قرار گیرد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نفقه جاری و گذشته و مهریه،اجرت المثل تنصیف اموال در صورت امضا شدن و ناشزه نبودن تعلق میگیرد
سورفتار و عدم امنیت جانی و...باید اثبات تا نفقه تعلق گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرت المثل مبلغ ناچیزی تعیین می شود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
متاسفانه نفقه منوط به تمکین هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید برای نفقه گذشته و حال خود اقدام و دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه جاری و گذشته و مهریه،اجرت المثل تنصیف اموال در صورت امضا شدن و ناشزه نبودن تعلق میگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- طلاق از سوی زوجه می بایست شرایط قانونی خاص داشته باشد و مبلغ اجرت المثل ایام زوجیت طبق عرف و رویه دادگاه ها در مدت سی سال آنقدر نیز نیست که خواسته شما را به عنوان حقوق ماهیانه تامین نماید .
2- در خصوص نفقه می بایست دادخواست مطالبه نفقه معوقه به دادگاه تقدیم نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام زندگی مشترک دهید و هم نفقه معوقه و اینده خود را درخواست نماید تا کارشناس انها را تعیین کند و مهریه نیز جداگانه قابل مطالبه است. توصیه میشود قبل از انها طلاق نگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد