مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور با کارت

سلام موتورمو بعلت تصادفی که داشتم مقصر طرف بوده با پارتی بازی حالا منو مقصر کردن موتورمو خوابونن مدارک موتور فقط کارتش دستمه چطوری میتونم پیگیری کنم هیچ مدرک دیگه ندارم صاحب سند هم یکی دیگس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ترخیص وسیله نقلیه از پارکینگ از جمله موتور سیکلت ، لازم است که سند به نام شما باشد و گرنه برای ترخیص موتور از پارکینگ به مشکل بر خواهید خورد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تحویل موتور فقط به مالک آن با دراختیار داشتن سند رسمی امکان پذیر است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید
مالک یا وکیل وی می‌تواند اقدام کند گاها به متصرف نیز تحویل می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام داشتن گواهینامه موتور برای ترخیص الزامی است

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

اگر موتور بنام شما هست موردی ندارد
مفقودی مدارک مزاحم رفع توقیف نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به دادن دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ترخیص باید سند به نام شما باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه هستید با قبول کروکی و تقصیر میتوانید تقاضای ترخیص موتور را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای رفع توقیف ، باید مدارک مالکیت موتور موجود باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ترخیص موتور می‌بایست مدارک مالکیت یا وکالت نامه وجود داشته باشد ا