مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهدات توسط فروشنده

سلام
بنده امتیاز یک واحد آپارتمان را از شخصی خریدم. این واحد مبلغ 180 میلیون به تعاونی بدهی داشته و این بدهی در قرارداد ذکر شده وارد ثمن معامله کسر شده است. اما موقع انتقال امتیاز در تعاونی مشخص شد که این بدهی بصورت اقساط معوق بوده و قرارداد فروشنده با تعاونی فسخ است و امکان انتقال امتیاز به بنده نیست. من مبلغ 150 میلیون قبل از انتقال امتیاز به فروشنده داده ام.
الان می خواستم بدانم که وضعیت قرارداد ما از لحاظ طلب خسارت و پول پرداختی خودم و سایر موارد به چه صورت هست. با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از پرداختن به موضوع ، اشاره ای باید به سهل انگاری شما بابت عدم استعلام کرد . اما قطع از این موضوع ، به دلیل این که نقل و انتقال فاقد موضوع بوده است ، بنابراین معامله ای صورت نگرفته است فلذا بایستی پول مسترد شود و خسارات آن نیز محاسبه شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی قرارداد میباشد

و با شرایطی ، امکان ابطال قرارداد و مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز وجود خواهد داشت اگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد با توجه به عدم امکان انتقال امکان استرداد ثمن و خسارات می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به جهت مستحق الغیر در آمدن مبیع و عدم اطلاع شما از موضوع به دادگاه در خصوص استرداد ثمن پرداختی و خسارات آن دادخوست تقدیم دادگاه نمایید ،تشخیص با دادگاه رسیدگی کننده می باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قابل انتقال نباشد معامله قابل ابطال است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه امکان استرداد وجه وجود دارد به شرطی که واقعا قرارداد فسخ شده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مدارک و مستندات بررسی شود تا نظر درستی ارایه داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ابطال قرارداد و مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق تعهدات قراردادی میتواند دادخواست مطالبه آن را دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است