مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه و فوت محکوم له

باسلام خسته نباشی.اگر در زمان اجرای حکم تخلیه یکی از محکوم له ها فوت کرده باشد و دادورز اطلاع نداشته باشد و خواهان دیگر حاضرباشد و دادورز همان زمان اطلاع پیدا کند ، دادورز میتواند حکم را که قابل تجزیه نمیباشد اجرا کند و به خواهان دیگر تحویل دهد باید اجرا را متوقف کند و از دادگاه صادرکننده اجراییه کسب تکلیف نماید. اگر حکم را اجرا نماید برخلاف مقررات می‌باشد و تخلف است؟ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجرا گردد برخلاف قانون نیست
لکن اگر قبل از تقاضای صدور اجرائیه باشد محل اشکال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق ماده 38 قانون اجرای احکام مدنی ، دادورز می بایست مراتب را به دادگاه صادر کننده اجراییه اعلام وکسب تکلیف نماید .