مشاوره حقوقی رایگان - فوت محکوم له

پدر بنده در زمینه حادثه کار شکایت کرد و پرونده با رای قطعی برای اجرا به شعبه اجرای احکام کیفری رفت و حتی فرم ماده 3 قانون محکومیت مالی را پر کرد ولی متاسفانه فوت کرد حالا با توجه به این موضوع پرونده مختومه میشود یا ما ورثه میتوانیم از این حق استفاده کنیم ؟ با تشکر.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یعنی در حین حادثه فوت شدند .باید با وکیل مشورت کنید یا سوالاتشان را کامل بنویسید تا راهنمایی درست انجام گیرد .

پرسشگر :

در حین حادثه کار فوت نکرد دست راستش صدمه دید و به مرگ طبیعی فوت کرد.

عادل بابایی

عادل بابایی :

ورثه حق دارند شکایت را ادامه دهند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما ورثه میتوانید با ا نحصار وراثت کار پیگیری کنید