مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام بنده قبلا هم اینجا سوال پرسیدم شوهرم چهارماه پیش خونه رو ترک کرده و من هم به اجبار خونه پدرم هستم و نفقه ای نگرفتم و هیچ اقدام قانونی نکردم به امید درست شدن زندگی ایشون الان حدود یکی دو هفته هست که برگشته و اظهارنامه عدم تمکین فرستاده که یک ماهه من خانه هستم و همسرم نیست من هم در جواب براشون نوشتم حاضر به تمکین هستم درصورتی که توجیه قانونی کنید که چهارماه کجا بودین حالا باید منتظر باشم ایشون من و به دادگاه طرح دعوی کنه ؟
خودم خیلی مشتاقم که به دادگاه برم تا توضیحش رو درمورد چهارماه بشنوم میخوام ببینم بعد از اظهارنامه من چی میشه ؟

در توضیح اضافه اینکه بنده هنگام ترک منزل ایشون صورت جلسه کلانتری دارم و در مهلتی که برای تمکین داده بودن هم دوبار رفتم خونه و نبودن و باز هم هر دوبار رو صورت جلسه کلانتری دارم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
پرونده شما اول به شورا ارسال می شود و مستندات را آنجا ارائه بدهید که در منزل ساکن هستید. احتمالا پرونده شما مختومه می شود. اما ممکن است پرونده به دادگاه ارجاع شود که شما مستندات خود را ارائه کنید. احتمالا دعوای ایشون رد می شود
می توانید از بابت نفقه اقدام کنید و پس از صدور حکم، از اجرای احکام اموال و حساب های ایشون را توقیف کنید.
از وکیل کمک بگیرید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنین اظهارنامه ای که دادید اشتباه بوده
و نبایست تمکین را مقید کنید که باعث سوء استفاده زوج شود