مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند موتور

سلام موتوری خریداری کردم 50 میلیون پرداخت کردم 14 میلیون مابغی پول مونده قولنامه نوشتیم شکایت کردم فروشنده تو هیچ دادگاهی نیومده و هیچ اعتراضی هم نکرده حکم قاضی به نفع من صادر شده الان به مرحله اجرای حکم رسیدم میخاستم بدونم این 14 میلیون باقی مانده تکلیفش چی میشه؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در رای دادگاه به پرداخت مبلغ مذکور اشاره شده باشد باید به حساب دادگستری واریز کنید و اگر اشاره نشده باشد می توانید به فروشنده اظهارنامه ارسال کنید و اگر توجه نکرد می توانید این مبلغ به حساب دادگستری واریز کنید.
توجه داشته باشید اگر در رای دادگاه اظهارنظر نشده باشد می توانید فعلا پرداخت نکنید تا فروشنده مطالبه کند که در صورت مطالبه می توانید پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مبلغ 14 1 میلیون را به حساب دادگاه واریز نمایید و از ضامن بسپارید و رای اجرا گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه از فروشنده تقاضای اعلام شماره حساب جهت واریز وجه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید درخواست توقیف اموال فروشنده را نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در حکم دادگاه ذکر شده می بایست به حساب سپرده دادگستری واریز نمایید